”Bågar är så mycket mer än bara en ram till dina glas, de kan förstärka en stil eller en identitet.”

Center Syd Optik har ett brett sortiment av bågar från olika märken och leverantörer. Eftersom vi inte tillhör någon kedja kan vi själva handplocka och välja bågar vi tycker passar hos oss och till våra kunder. Vi inspireras av regelbundna leverantörsbesök och tittar på det allra senaste vid olika mässor. Vi älskar att ha visningar i butiken där leverantören kommer och visar upp sitt märke, ett unikt tillfälle att se alla modeller och färger av en kollektion. Därför uppdateras sortimentet kontinuerligt så vi alltid har de senaste nyheterna hos oss!

Vi har även ett stort utbud av bågar i olika prisgrupper till de lite yngre kunderna. Ni vet väl om att barn och ungdomar upp till 19års ålder kan ansöka om bidrag till sina glasögon eller linser när synen ändras? Vi hjälper er med allt som behövs för att ansöka när ni köper glasögonen hos oss!

Trenden på bågarna under våren 2019 fortsätter i runda former och mjuka kanter, retrostil helt enkelt. De kan gärna vara lite tunnare och färgen lite ljusare – både i plast och metall. Men det viktigaste är att bågen sitter bra och att du trivs med den, kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt!

Märken du hittar hos i butiken är Silhouette, Tom Ford, Hugo Boss, Etnia Barcelona, Blackfin, Gucci, Ray Ban, Ray Ban Junior, Tommy Hilfiger, Carrera, Carrerino, Max Mara, Lightec, Öga, Vasuma, Rag & Bone, Götti, Guess, Metro, Wesc, KunoQvist, KunoQvist Young, Hello Kitty och Nano.

Our Team
Our Team